10 anys PaD Panel de Desigualtats Socials
Inici > Vídeos > Resultats del PaD

Resultats del PaD

CRISI, TRAJECTÒRIES SOCIALS I EDUCACIÓ
Les oportunitats socials a través de l'educació superior i permanent.

Síntesi d'idees del debat "Com podem maximitzar les oportunitats socials a través de l'educació superior i permanent?" a càrrec de Xavier Martinez Celorrio, professor de sociologia de l'educació a la UB, investigador del CRIT i autor de l'informe "Crisi, trajectòries socials i educació".NOUS COMPORTAMENTS RESIDENCIALS A LES LLARS CATALANES


Què en sabem del comportament residencial dels catalans? Com se segrega o com es vertebra el territori, a través de les formes de convivència? Quines polítiques reclamen els nous comportaments residencials?QUIN PAPER TÉ L'EDUCACIÓ EN L'ASCENSOR SOCIAL A CATALUNYA? (resum)


#aulabofill. Vídeo resum de l'acte de presentació del llibre "Educació i mobilitat social a Catalunya", vol. 1 i 2. Autors: Xavier Martínez Celorrio i Antoni Marín Saldo.Dades: QUIN PAPER TÉ L'EDUCACIÓ EN L'ASCENSOR SOCIAL A CATALUNYA?


#aulabofill: Presentació de les conclusions de la recerca "Educació i mobilitat social a Catalunya", vol. 1 i 2. Autors: Xavier Martínez Celorrio i Antoni Marín Saldo.PROPOSTES: QUIN PAPER TÉ L'EDUCACIÓ EN L'ASCENSOR SOCIAL A CATALUNYA?


#aulabofill: Propostes a càrrec dels autors de la recerca, Xavier Martínez i Antoni Marín, i els experts Josep M. Rañé, Emili Pons i Enric Canet.